Street art, eller gate kunst er en ny fenomen som også kommet til Ålesund i Norge. Har du lyst å donere en vegg til oss? Bestill en urban og modern reklame for din bedrift i Møre og Romsdal.

header urban kunst Ålesund
rennende maling ikon
rennende maling ikon

street art

Visual art created in public locations, usually unsanctioned artwork executed outside of the context or traditional art venues.

Other therms for this type of art include independent public art, post-graffiti, and neo-graffiti, and is closely related with urban art and guerrilla art.

-Wikipedia

spørsmålstegn graffiti font
spørsmålstegn graffiti font

VÅRT TILBUD

  Har du en idé om hvordan du kan gjøre ditt nabolag litt mer spennende og urbant? Eller leter du etter en original reklame for din bedrift – du er på riktig sted.
Vi er ganske fleksible og ingen oppgave er verken for stor eller liten. Vi vil alltid samarbeide tett med kunden slik at prosjektet blir som du ønsker!
Ikke nøl med å ta kontakt, vi har gratis befaringer!

bruk område for streetart ålesund
bruk område for streetart ålesund

SKOLE / UngdomsKLubb

Kjedelig med grå vegger?
Vi kan skape en ny identitet for skole, og gjøre plassen for barn og ungdom til et spennende og kult sted å være. 

ORIGINAL REKLAME

Vi kan tilby en helt unik måte å skille seg ut fra andre bedrifter! Vi realiserer prosjekter både ute og inne.

URBAN VEI FOR BYEN

Street art kan bringe liv til en fargeløs vegg i byen. Vi kan til og med lage store bilder som dekker hele bygninger. Ta kontakt for å se referanser.

Vi driver med artistisk maling. Trenger du ny fin dekorert vegg inn i huset eller ute på bygning?Skal du pynte hus? gate kunst er vår sterke side. Vi skape ny, urban vei for byen. Dynamisk og fargerike kunst i byen. Unik og eksklusiv reklame for deg. Hjelp oss å tilbringe farge til grå murvegger. Urban art, kunstformen graffiti og tagging i urbane miljøer.