graffiti workshops er en spennende barneaktivitet og ikke bare det. Tagging fra mal, eller veggmaleri med frihånd egne seg som teambuilding i Ålesund og Møre og Romsdal. Egne seg for bedrifter, skoler idretslag. Er også bra for ung i Ålesund, bra for ungdomskulturhus, kulturhus. Første gang i Norge prøv sine kunstneriske evner i dag! 

header phone graffiti workshops
graffiti workshops header
spørsmålstegn art-font
barn, ungdom, rusebiler, sprayboks, maling, kunst, artist, banksy, norge, Ålesund, kreativ aktivitet

HVA ER GRAFFITI WORKSHOPS

  Vi arrangerer workshops slik som du aldri har opplevd før. Slipp fantasien løs og lag akkurat den graffiti du har lyst til. Eller følg vår instruktør som kan lære deg ulike maleteknikker.

Du kan benytte deg av våre vakre håndlagde maler og utvikle din personlige stil mens workshopen pågår.

Vi lærer deg også om håndtering av forskjellige spraybokser og dyser. Vi holder graffiti workshops akkurat der du vil, enten du har en vegg som du kan male på  eller bare en åpen plass. Isåfall kan vi sette opp en mobil vegg for deg, og denne kan så klart flyttes i ettertid.

spørsmålstegn art-font
workshop, graffiti, graffitit workshop, street art, tegnekurs,

HVem PAsser Vi For

Skole/ungdomsklubb/ barnefamilier

Vi kan holde vår workshop både for skoler, barnehager men også for ulike arrangement som barnefestivaler, idrettslagseventer, private barneselskaper – listen er uendelig.

FEstivaler

Alt fra kunstfestival til musikkfestival, om vi blir med om bord så lover vi fantastisk underholdning for ditt publikum.

TEAMBUIlding

Er firmaet deres på utkikk etter noe nytt og spennende dere kan gjøre sammen? Hos oss får dere mange valgmuligheter, og vi skreddersyr et opplegg for dere.