Sommeren 2018 var vi og jobbet på Sommerfesten på Giske, også kjent som verdens beste festival! Her hadde vi fått i oppdrag å lage graffiti ved inngangspartiet, dette ble laget mens dørene åpnet og det ble flott underholdning for de som kom tidlig på dagen.

I tillegg laget vi en kjempestor ku (det må kanskje ha vært verdens lengste?) som ble satt opp som graffitivegg for barn. Her kunne barn i alle aldre komme å prøve seg som graffitikunstnere. Vi hadde laget egne maler som barna fikk bruke, de kunne også spraye fritt på kua. Det endte med en fantastisk kunstverk i alle verdens farger! Et veldig populært innslag på festivalen som ga rom for kreativitet for både små og store.

Buttons workshop ble også satt opp. Vi hadde med maskin til å lage buttons, her fikk barn (og voksne) prøve seg og lage helt egne buttons som de fikk ta med seg hjem. Vi hadde laget ferdige motiv, både med Sommerfesten på Giske sine logoer og tema, men også andre bilder og motiver som var fargerike og fine. Det var veldig morsomt å se alle egenproduserte buttons som vandret rundt på festivalen etterhvert som dagen gikk!